Bereikbaar op:
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 13.00

Werkwijze

Start je rijavontuur bij Autorijschool Carla Hagens, waar elke les een stap is naar zelfverzekerd en bekwaam autorijden. Onze rijschool, met hart voor elke leerling, biedt je persoonlijke begeleiding door een vaste, ervaren instructrice.

Wij bieden voordelige rijlessen in Bergen op Zoom en omgeving, zoals Hoogerheide en Tholen, met als doel je perfect voor te bereiden op je examen bij het CBR. Klaar om te starten? Klik hier en maak kennis met Carla Hagens.

Vorderingen bijhouden met de app: Plango

Met de handige app van Plango houd je jouw rijlessen en vorderingen bij. Na aanmelding kun je de app downloaden, lesplanning bekijken, en je voortgang volgen. Wij houden je op de hoogte via e-mail met alle details.

Gezondheidsverklaring indienen

Elke rijles bij ons duurt 60 minuten, maar langere lessen zijn mogelijk om sneller je rijbewijs te behalen. Vergeet niet je gezondheidsverklaring in te dienen via mijnCBR.nl en onze rijschool te machtigen met nummer 6261N2.

Praktijkexamen doen

Voor je examen vul je een zelfreflectieformulier in, wat bijdraagt aan een bewuste rijstijl. Klaar om te beginnen? Download het formulier en stap in de wereld van zelfstandig rijden!