Bereikbaar op:
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 13.00

Over mij

Rijschool Bergen op Zoom Autorijschool Carla Hagens 2

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen: ik ben Carla Hagens, oprichter van Autorijschool Carla Hagens, wat in 2015 van start ging. Voordat ik mijn eigen rijschool opzette, heb ik een gevarieerde achtergrond gehad. Ik heb gewerkt in de horeca, zowel bediening als achter de bar, in Nederland en op het zonnige eiland Kos in Griekenland.

Vervolgens heb ik ervaring opgedaan in de productie bij Philip Morris en diende ik als beroepsmilitair bij de Koninklijke Luchtmacht in Woensdrecht, waar ik als chauffeur werkte en mijn vrachtwagen- en bus rijbewijzen C, CE, D en DE behaalde, evenals mijn motorrijbewijs.

In 2002 was ik zes maanden op missie in Bosnië. Terug thuis ging ik aan de slag bij TWB als chauffeur en planner. Mijn enthousiasme voor het besturen van voertuigen leidde me in 2014 naar de opleiding tot rijinstructeur, waarna ik in 2015 mijn eigen rijschool oprichtte: Autorijschool Carla Hagens.

Wat ik het allerleukste vind, is om leerlingen, die nog nooit hebben gereden, op te leiden tot ze trots hun rijbewijs in handen hebben. De praktijkexamens doen we via het CBR in Bergen op Zoom, waarbij je kunt rijden in gebieden als Bergen op Zoom zelf, Hoogerheide, Halsteren, Wouw en Heerle.

Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Polo R-line, een sportief model dat van alle gemakken is voorzien en waarin rijden een feestje is.